Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo ANM pentru joi, vineri si sambata

Prognoza meteo ANM pentru joi, vineri si sambata

Potrivit ANM, in noaptea de miercuri spre joi cerul va fi variabil, cu innorari temporare si izolat ploi slabe, la inceputul noptii in nord si centru, iar spre dimineata in extremitatea de sud-vest. in zona de munte, pe arii restranse se vor semnala precipitatii mixte, ce pot favoriza depuneri de polei. Va fi ceata, local in Oltenia, Transilvania si Muntenia si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade.

Joi, 8 martie


Vremea va fi calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si va ploua, in general slab, ziua in sud-vest si doar cu totul izolat in rest, iar noaptea, local, indeosebi in vest, centru si nord. La munte se vor semnala precipitatii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in sudul Olteniei si 15 grade, izolat in Muntenia, iar cele minime se vor situa intre -4 si 4 grade. in zonele joase de relief, indeosebi dimineata si noaptea, local va fi ceata.

Vineri, 9 martie


Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe de scurta durata, ziua in regiunile estice si sud-estice, iar seara si noaptea in cele nordice. La munte, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, trecator se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 15...16 grade in dealurile subcarpatice ale Munteniei si Moldovei, iar cele minime, se vor situa in general intre -4 si 4 grade. indeosebi la inceputul intervalului in zonele joase de relief, local se va semnala ceata.
Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

Sambata, 10 martie 2018

Valorile termice vor fi mai ridicate decat in intervalul anterior, astfel incat in cea mai mare parte a tarii, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor situa intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre -1 si 9 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -4 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe spatii restranse ploi slabe in nord-vestul teritoriului, in special in partea a doua a intervalului. La munte, la peste 1500 m, trecator vor mai fi precipitatii sub forma de lapovita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Dimineata si noaptea in zonele joase de relief, in special din sud si sud-est, se va semnala ceata.
8 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.