Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste rapid, iar joi temperaturile vor fi peste normalul perioadei

Vremea se incalzeste rapid, iar joi temperaturile vor fi peste normalul perioadei

7 martie poate fi considerata prima zi cu adevarat de primavara la nivelul intregii țari.

Vremea se va incalzi si va deveni mai calda decât in mod normal pentru aceasta data in cea mai mare parte a ţarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 4 grade in nordul Moldovei si 16 grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitaţii in vestul, nordul si centrul ţarii si pe arii mai restrânse in rest. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar la munte mixte, favorizând depunerile de polei. Vântul va avea intensificari cu precadere in cursul zilei, la munte, dar trecator si in celelalte regiuni. Local dimineaţa si pe arii restrânse noaptea se va semnala ceaţa in zonele joase de relief, mai ales din sud si est.

Vremea pe 8 martie va fi mai calda decât in mod normal in majoritatea regiunilor. Mai ales ziua, cerul va avea innorari in cea mai mare parte a ţarii si se vor semnala precipitaţii in vest, nord-vest, centru si sud si izolat in rest. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar la munte mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Pe arii restrânse dimineaţa si noaptea, in zonele joase de relief, cu precadere din sud si din sud-est, vor fi condiţii de ceaţa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -2 si 4 grade.
6 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.