Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru intervalul 5-7 martie. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Prognoza meteo pentru intervalul 5-7 martie. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) ofera o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor, pentru perioada 5-7 martie.

Luni, 5 martie, in tara


Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre -1 si 8 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 2 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, mai mult noros in regiunile vestice si sudice, insa doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare, in sud-vest. Seara si noaptea nebulozitatea va cuprinde treptat majoritatea regiunilor si vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare la munte si in Oltenia si predominant sub forma de ploaie in Banat, Crisana, local in Muntenia si izolat in Transilvania si posibil si in Dobrogea si in Maramures. Pe arii restranse va fi polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana si local in sud-vestul si nord-estul teritoriului. in zonele joase de relief, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Luni, 5 martie, in Bucuresti

Valorile termice vor fi in crestere, cu toate acestea vremea va fi in continuare mai rece decat ar fi normal in prima decada a lunii martie; temperatura maxima va fi de 2…3 grade, iar cea minima de -4…-2 grade. Cerul va fi innorat, iar in a doua parte a noptii vor fi conditii de ploaie ce poate favoriza formarea poleiului. Vantul va sufla slab si moderat. Trecator vor fi conditii de ceata.

Marti, 6 martie, in tara

Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile multianuale ale datei in vest, nord, centru si pe litoral si sub acestea in restul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse temporar se vor semnala precipitatii. Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare la munte, mixte in sud-vest si in zonele deluroase si predominant sub forma de ploaie in rest. Izolat se va depune polei.


Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in vest si nord-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade. in zonele joase de relief din sud si sud-est, noaptea va fi ceata pe arii restranse.

Marti, 6 martie, in Bucuresti

Valorile termice vor fi in continuare mai coborate decat mediile multianuale ale datei, chiar daca fata de ziua anterioara vor marca o usoara crestere. Cerul va fi noros si temporar va ploua. in primele ore vor fi conditii de polei, iar noaptea de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de 0…2 grade.

Miercuri, 7 martie

Valorile termice, in crestere fata de ziua anterioara in toate regiunile, dar mai ales in cele extracarpatice, se vor situa in general in jurul mediilor multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, cu innorari si precipitatii slabe in regiunile vestice, nordice, centrale si izolat in restul teritoriului. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, iar la munte mixte. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari la munte si pe arii restranse in zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. in zonele joase de relief in special din sud si din est, pe arii restranse dimineata si noaptea va fi ceata.
5 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.