Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile au scazut pana la -24 de grade joi dimineata, intr-una dintre cele mai reci zile de martie

Temperaturile au scazut pana la -24 de grade joi dimineata, intr-una dintre cele mai reci zile de martie

Temperaturile au scazut joi dimineata pana la -24 de grade la Targu Logresti, in Gorj, in timp ce la Bucuresti Baneasa au fost -21 de grade, arata datele INMH. In multe locuri s-au stabilit noi recorduri de frig pentru martie, iar la ora 7.00 nu erau nicaieri mai mult de -9 grade.

Cel mai rece a fost la Targu Logresti, o comuna situata in jud Gorj, la limita cu jud Valcea: -24 de grade. Foarte frig a fost si la Obarsia Lotrului (-23 de grade). La Stolnici au fost -22 de grade, la Slatina au fost -21 de grade, la fel si la statia Baneasa.

Oltenita, Miercurea Ciuc, Rosiorii de Vede si Curtea de Arges au fost alte locuri in care minimele noptii au ajuns la -21 de grade. Cea mai ridicata minima a acestei nopti a fost la Calafat: -9 grade.

La ora 8.00 datele INMH aratau ca la Craiova grosimea stratului de zapada era de 44 cm, la Turnu Magurele erau 41 cm, iar la Slatina, 40 cm.

Cea mai scazuta temperatura de martie a fost pe 9 martie 1952 cand la Intorsura Buzaului au fost -31,4 grade.
1 martie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.