Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Gerul si ninsorile vor persista in urmatoarele trei zile in Bucuresti

Gerul si ninsorile vor persista in urmatoarele trei zile in Bucuresti

Valul de frig si precipitatiile sub forma de ninsoare vor persista in urmatoarele trei zile in Municipiul Bucuresti, iar stratul de zapada va ajunge, in medie, la 35 - 40 cm, reiese din prognoza meteo publicata, miercuri, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Conform estimarilor meteo, in intervalul 28 februarie, ora 11:00, - 1 martie, ora 8:00, va fi ger in intensificare noaptea, cand temperatura va cobori spre -17 grade, posibil mai scazuta, pana in jurul valorii de -20 de grade, la periferie. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre de -8 si -7 grade. in cursul zilei va continua sa ninga, moderat cantitativ, iar grosimea totala a stratului de zapada, cand va inceta ninsoarea, va fi in medie de 20 - 35 cm. Vantul va sufla in general moderat, cu rafale de 30 - 40 km/h, spulberand zapada.

De asemenea, in perioada 1 martie, ora 8:00 - 2 martie, ora 8:00, valul de frig va persista si va fi ger in cea mai mare parte a intervalului. Temperatura maxima a zilei va oscila intre -7 si -6 grade, iar noaptea minima termica se va situa in jurul valorii de -16 grade, posibil mai scazuta la periferia orasului. Cerul, variabil ziua, se va innora treptat in cursul noptii, iar spre dimineata va incepe sa ninga slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Potrivit ANM, in intervalul 2 martie, ora 8:00 - 3 martie, ora 8:00, va continua sa fie ger, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -8 grade, in timp ce minimele se vor incadra intre -11 si -9 grade, posibil usor mai scazuta la periferie. Cerul va fi noros, temporar va ninge, iar stratul de zapada nou depus va fi, in medie, de 3 - 5 cm. Vantul va sufla slab si moderat.
28 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.