Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Zonele unde temperaturile vor fi sub pragul de ger si vor atinge si -20 de grade C

Zonele unde temperaturile vor fi sub pragul de ger si vor atinge si -20 de grade C

Cerul va fi variabi sâmbata in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului innorarile accentuate vor persista si se vor semnala precipitatii pe arii mai extinse spre seara si noaptea. Duminica, vremea va deveni deosebit de rece pentru aceasta data.

Sambata

In tara

Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului innorarile accentuate vor persista si se vor semnala precipitatii pe arii mai extinse spre seara si noaptea. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, insa trecator in timpul zilei, pe arii restrânse in Oltenia, Muntenia si posibil si in Dobrogea vor fi mixte, regiuni in care vor fi conditii de polei. Vântul va avea local si temporar intensificari, cu precadere in sud-est si vest, dar si pe crestele montane, astfel ca vor fi intervale de timp in care ninsoarea va fi viscolita. Temperaturile maxime se vor incadra intre -6...-5 grade in nordul Moldovei si 6...7 grade local in Oltenia si Banat. Temperaturile minime, mai scazute decât in noaptea precedenta se vor incadra, in general, intre -15 si -3 grade si vor fi sub pragul de ger (-10 grade) in nordul si centrul tarii. 

La Bucuresti

Cerul se va mentine noros si temporar, mai ales spre seara si in prima parte a noptii, va ninge, iar vântul va avea intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul a 3 grade, iar cea minima va fi de -7...-5 grade.

Duminica
 
In tara
 
Vremea va deveni deosebit de rece pentru aceasta data, geroasa ziua in nordul si centrul Moldovei, precum si in depresiunile din estul Transilvaniei, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge in jumatatea de sud a teritoriului si pe arii mai restrânse in rest. Vântul va avea intensificari locale, cu viteze mai mari in sud-est si pe crestele montane, unde temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre -12 si -4 grade, iar cele minime intre -15 si -5 grade, mai coborâte in nordul Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei spre -18...-20 de grade.
23 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.