Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general inchisa. Regiunile unde sunt conditii de polei. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general inchisa. Regiunile unde sunt conditii de polei. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general inchisa. Se vor semnala precipitatii, mai ales spre seara si noaptea, sub forma de ninsoare in nord-est si est, predominant ninsori cu caracter local in centru si doar izolat, mixte, in rest. Punctiform vor fi conditii de polei, potrivit ANM.

Vineri

In tara

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in sudul Banatului si in zona montana aferenta, iar temporar si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 2 grade.

Bucuresti

Vremea va fi inchisa si vor mai fi conditii ca trecator sa ninga slab, in special in primele ore ale zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 3 grade, iar cea minima de -2...0 grade.

La munte

Vremea va fi in general inchisa si va ninge, mai ales spre seara si noaptea, pe arii relativ extinse in Carpatii Orientali si local in celelalte masive. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in Muntii Banatului. Regimul termic nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent. 

Sambata

In tara

Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului innorarile accentuate vor persista si se vor semnala precipitatii pe arii mai extinse spre seara si noaptea. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, insa trecator, in prima parte a intervalului, in Oltenia, Muntenia si posibil si in Dobrogea vor fi mixte. Vantul va  avea local si temporar intensificari, cu precadere in sud, sud-est, centru si nord-vest, dar si pe crestele montane, astfel ca vor fi intervale de timp in care ninsoarea va fi viscolita. Temperaturile maxime se vor incadra intre -6...-5 grade in nordul Moldovei si 6...7 grade in Oltenia, Muntenia si in Dealurile de Vest. Temperaturile minime, vor fi mai scazute decat in noaptea precedenta, chiar sub pragul de ger in nordul si centrul tarii, urmand a se incadra la nivel national in general intre -15 si -2 grade.

La munte

Cerul va fi temporar noros in Carpatii Occidentali, unde spre seara, dar mai ales noaptea va ninge. in restul masivelor innorarile accentuate vor persista si pe arii extinse temporar va ninge, cu precadere spre seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele mai inalte in a doua parte a intervalului, viscolind temporar ninsoarea. Valorile termice vor marca o scadere fata de cele din intervalul anterior, cu precadere cele nocturne. 

Duminica

La munte

Vremea va deveni deosebit de rece pentru aceasta data, geroasa in cea mai mare parte a zonei montane, atat ziua cat si noaptea. Cerul va fi noros si va ninge in majoritatea masivelor, dar mai consistent in masivele sudice, iar vantul va prezenta unele intensificari, indeosebi pe creste, viscolind ninsoarea.
23 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.