Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 21, 22 si 23 februarie: Ninsori slabe

Prognoza meteo pentru 21, 22 si 23 februarie: Ninsori slabe

Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai persistente in jumatatea de sud-vest. Se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in Oltenia si in Banat si pe arii restranse in Muntenia, sudul Dobrogei, Crisana si sud-vestul Transilvaniei. In vestul Carpatilor Meridionali, dar si in zona deluroasa din vestul si nord-vestul Olteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ si se va depune strat nou de zapada.

Astazi

Vremea se va mentine in general inchisa, in special in jumatatea de sud a tarii. Vor fi precipitatii mixte in Banat, local in Crisana, Muntenia si sudul Dobrogei.

Joi

Innorarile vor persista, dar numai trecator vor mai fi conditii sa fulguiasca. Vantul va sufla moderat, cu usoare intensificari de pana la 35-40 km/h.

Vineri

Cerul va fi mai mult noros, in majoritatea regiunilor, dar conditiile de ninsoare vor fi reduse. Izolat va fi ceata in zonele joase, cu precadere din sudul teritoriului.

Temperaturi in principalele orase:       

Bucuresti 3 ninsoare

Craiova 1 ninsoare

Timisoara 4 ninsoare

Sibiu 5 cer variabil

Suceava -2 nori

Galati 1 nori

Constanta 3 precipitatii mixte

Cluj-Napoca 5 nori

Bacau 1 nori

Baia Mare 6 nori

Iasi 2 nori

Oradea 6 precipitatii mixte

Resita 0 nori

Pitesti 2 ninsoare

Brasov 2 ninsoare
21 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.