Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsorile si gerul pun stapanire pe Romania

Ninsorile si gerul pun stapanire pe Romania

De luni, vremea se raceste si mai mult fata de duminica, iar frigul va persista toata saptamana. Ninsorile si gerul pun stapanire pe Romania.

Valorile termice se vor mentine in jurul mediilor multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala precipitatii la munte, in regiunile sud-vestice, sudice si izolat in restul teritoriului. Acestea vor fi sub forma de ninsoare in zonele de deal si montane si mixte in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 2 grade, cu cele mai coborate valori in nordul Moldovei.

Vremea se va mentine inchisa si temporar vor fi precipitatii slabe mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari, in special in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 2…3 grade, iar cea minima de -1…0 grade.
19 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.