Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend. Temperaturile se afla intr-o usoara crestere

Prognoza meteo pentru weekend. Temperaturile se afla intr-o usoara crestere

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Vantul va sufla slab si moderat in toata tara, iar cerul va fi temporar noros.

Sambata


Temperaturile se vor stabiliza si nu vor depasi pragul de 8 grade Celsius. Cerul va fi preponderent senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea.

Duminica

Valorile termice se afla in scadere, insa se situeaza in intervalul normal pentru aceasta perioada. Se vor inregistra precipitatii mixte in aproape toata tara, iar vantul va sufla moderat.

Vremea vineri pe larg

Valorile termice se vor situa in limitele caracteristice acestei perioade, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si doar izolat se vor semnala ninsori slabe cantitativ in nordul si centrul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, iar cele mai scazute valori termice se vor inregistra in estul Transilvaniei, unde termometrele vor arata temperaturi de -6 grade Celsius. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Temperaturi in principalele orase:

Bucuresti 8 partial noros

Craiova 6 partial noros

Timisoara 6 partial noros

Sibiu 6 partial noros

Suceava 3 partial noros

Galati 7 partial noros

Constanta 7 partial noros

Cluj-Napoca  5 ceata

Bacau 5 partial noros

Baia Mare  4 partial noros

Iasi  4 partial noros

Oradea  5 partial noros

Resita 7 partial noros

Pitesti  8 partial noros

Brasov  3 partial noros
16 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.