Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste la Bucuresti. Regiunile unde vor fi ploi si ninsori. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se incalzeste la Bucuresti. Regiunile unde vor fi ploi si ninsori. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

In cea mai mare parte a tarii, vineri, regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul mediilor multianuale, exceptand regiunile sudice si sud-vestice, unde se vor inregistra temperaturi diurne usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data din an, potrivit ANM.

Vineri

In tara


In cea mai mare parte a tarii, regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul mediilor multianuale, exceptand regiunile sudice si sud-vestice, unde se vor inregistra temperaturi diurne usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil, cu innorari in special in prima parte a zilei in vest, centru si sud-est, iar seara si noaptea, cu precadere in jumatatea de nord a teritoriului, unde doar trecator si pe arii restranse se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane in a doua parte a intervalului. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in nordul Moldovei si 9 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -8 si 1 grad.

Bucuresti

Vremea se va incalzi, astfel ca valorile termice diurne vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari in special in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.

La munte

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei, iar noaptea se va acoperi treptat si pe arii restranse, vor fi precipitatii slabe, sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste, in a doua parte a intervalului. Dimineata, pe vai si in depresiuni, va fi ceata. Valorile termice vor fi apropiate de cele inregistrate in intervalul precedent.

Sambata


In tara

Valorile termice se vor situa, in general, in jurul normelor, iar in sud si sud-vest acestea se vor mentine usor mai ridicate decat mediile multianuale specifice acestei perioade. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros si doar cu totul izolat, cu precadere in zona Carpatilor Orientali va ninge slab. in cursul noptii nebulozitatea va fi accentuata in toate regiunile, iar dinspre vest-sud-vest aria precipitatiilor, slabe cantitativ, va fi in extindere. La munte, in Maramures, Transilvania si pe arii restranse in Moldova va ninge, in Crisana se vor semnala precipitatii mixte, iar in Banat si pe spatii restranse in Oltenia si Muntenia vor fi ploi si trecator lapovita si, posibil, ninsoare. Vor fi conditii de polei sau ghetus. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in nord, nord-est si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -8 si 3 grade. Noaptea izolat va fi ceata.

La munte

Valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta, iar cele nocturne usor mai scazute, indeosebi in zona inalta, unde vantul va avea unele intensificari, in timp ce in restul zonei, va sufla slab si moderat. Cerul va fi temporar noros, in cursul zilei, cand doar izolat, cu precadere in zona Carpatilor Orientali va ninge slab. Noaptea, nebulozitatea se va accentua, iar aria ninsorilor va fi in extindere.

Duminica

La munte


In prima parte a intervalului vor fi innorari si ninsori slabe, apoi cerul va deveni variabil si pe vai, dar si in depresiuni se va forma ceata, spre dimineata. in aceste conditii, valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta, iar cele nocturne vor scadea, mai accentuat in zona inalta. Vantul va sufla slab si moderat.
16 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.