Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi inchisa si vor fi conditii de ghetus. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi inchisa si vor fi conditii de ghetus. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros in Moldova, unde vor predomina ninsorile si vor fi conditii de ghetus, cu precadere in nordul si centrul regiunii, dar si in zona Carpatilor Orientali, unde va mai ninge slab, informeaza ANM.

Joi

In tara


in restul teritoriului, innorarile vor fi doar temporare si precipitatiile, slabe cantitativ si predominant sub forma de ploaie, se vor semnala izolat. Noaptea se vor semnala fulguieli izolate, mai ales in nord si nord-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la inceputul intervalului in sud-est si in zona Carpatilor de Curbura. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 grad in nordul Moldovei si 8 grade in regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 0 grade. Pe arii restranse, mai ales noaptea, va fi ceata.

La Bucuresti

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar cerul se va mentine mai mult noros. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -2...0 grade.

Vineri

In tara

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei in cea mai mare parte a tarii si chiar usor mai calda in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in estul Transilvaniei si 9 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -8 si 0 grade. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi noaptea, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare si lapovita, in vestul, centrul si nordul tarii si cu totul izolat in sud. Trecator, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
15 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.