Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant inchisa. Unde vor cadea ninsori - Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vreme predominant inchisa. Unde vor cadea ninsori - Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni predominant inchisa. in cursul zilei de marti se vor semnala precipitatii in general slabe, mai ales sub forma de ploaie in vestul si sud-vestul tarii si sub forma de lapovita si ninsoare pe spatii mici la munte.

Marti

In tara


Vremea va deveni predominant inchisa. In cursul zilei se vor semnala precipitatii in general slabe, mai ales sub forma de ploaie in vestul si sud-vestul tarii si sub forma de lapovita si ninsoare pe spatii mici la munte. Noaptea, acestea se vor extinde treptat astfel incât vor fi precipitatii mixte in Banat, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Moldovei si izolat in Dobrogea, iar la munte si local in celelalte regiuni vor predomina ninsorile. Vor fi conditii de polei sau de ghetus. Cantitatile de apa vor totaliza 10...15 l/mp indeosebi in sud-vestul teritoriului si in zonele montane aferente, unde se va depune strat nou de zapada. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte, in special ale Carpatilor Meridionali, dar in a doua parte a intervalului vor fi intensificari si in sudul si centrul tarii, insa la cote mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 2 grade. Dimineata, izolat, se va semnala ceata, mai ales in regiunile sudice.

La Bucuresti

Cerul va prezenta innorari temporare, mai accentuate noaptea, când vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie. Vântul va fi, in general slab in cursul zilei, apoi va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de 1...2 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Miercuri

In tara

Vremea va fi predominant inchisa si pe arii extinse vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Doar in extremitatea sudica si de sud-est a tarii vor predomina ploile. Vor fi conditii de polei sau de ghetus. Cantitatile de apa vor fi local mai insemnate in special in regiunile sudice, iar la munte se va depune un strat consistent de zapada. Vântul va avea intensificari pe crestele montane, unde va viscoli ninsoarea, iar temporar si la cote mai reduse vor fi intensificari si in sudul, centrul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in nordul Moldovei si 8 grade in Dobrogea, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 3 grade.
13 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.