Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa. Regiunile unde va ninge. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vreme inchisa. Regiunile unde va ninge. Prognoza meteo pentru joi si vineri

In vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului, joi, vremea va fi in general inchisa, cu valori termice diurne apropiate de mediile multianuale.

Joi

In tara

In vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului vremea va fi in general inchisa, cu valori termice diurne apropiate de mediile multianuale. in aceste zone temporar vor fi precipitatii moderate cantitativ (10...15 l/mp), in prima parte a zilei predominant sub forma de ploaie, apoi indeosebi in jumatatea de nord a Moldovei, in Maramures si local in Transilvania se vor transforma in lapovita si ninsoare. La munte, treptat vor predomina ninsorile si local se va depune strat nou de zapada, posibil mai consistent in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni. Vor fi conditii de polei. in regiunile sudice si sud-estice, cerul va fi temporar noros si numai pe arii restranse va mai ploua in special dimineata, iar regimul termic se va mentine peste mediile multianuale. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, dar trecator si la cote mai reduse si in sud, sud-est, iar spre sfarsitul intervalului si in nord-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad in nordul Moldovei si 11...12 grade in sudul Dobrogei si al Munteniei, iar cele minime se vor situa intre -3 si 5 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari si mai ales la inceputul zilei va mai ploua slab. Vantul va deveni in general moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

Vineri

In tara


In jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros si mai ales ziua se vor semnala precipitatii slabe, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale. in Maramures si la munte va ninge, in Transilvania si Moldova local vor fi mai ales ninsori, iar in Crisana, pe arii restranse vor fi precipitatii mixte. Vor fi conditii de polei. in restul teritoriului, vremea va fi calda si in general frumoasa, cu cer variabil si doar cu totul izolat conditii pentru ploi slabe trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar trecator si in regiunile sudice si nord-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade in nordul Moldovei si 12...13 grade, izolat in Oltenia si Muntenia, iar cele minime se vor situa intre -5 si 3 grade, cu valori usor mai scazute in depresiunile intramontane din nord si centru. in zonele joase, mai ales noaptea, izolat se va semnala ceata.
8 februarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.