Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Temperaturi cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Pe parcursul zilei valorile termice vor fi mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, iar maximele se vor incadra intre 5 si 15 grade.

Marti

In tara


Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nord-vestice, nordice, estice si centrale, unde pe arii restranse va ploua slab, iar la munte, local, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in zona montana, in special la altitudini mari, unde la rafala se vor depasi viteze de 80...90 km/h, iar trecator ninsoarea va fi viscolita si zapada spulberata. Noaptea doar izolat va ninge slab la munte, iar vantul va slabi treptat in intensitate. Temperaturile minime se vor incadra intre -7 grade in depresiuni si 3 grade pe litoral. Pe arii restranse, in zonele joase de relief, se va semnala ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa, cu valori termice mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, in special pe parcursul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari dupa-amiaza si seara. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Miercuri

In tara


Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, desi valorile termice vor fi in scadere in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in regiunile nord-vestice, unde izolat vor fi conditii pentru ploi slabe in zonele joase de relief si ninsoare la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, indeosebi pe creste, dar trecator ziua si in extremitatea de nord-est, iar noaptea in cea de vest. Temperaturile maxime vor avea valori de la 0 grade in estul Transilvaniei, pana la 12 grade in sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse intre -13 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5 grade in Dealurile Banatului. Pe arii restranse, in zonele joase de relief, dimineata si noaptea va fi ceata.
29 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.