Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme foarte calduroasa pentru aceasta perioada. Unde vor fi 15 grade azi in Romania

Vreme foarte calduroasa pentru aceasta perioada. Unde vor fi 15 grade azi in Romania

Vremea va fi cu mult mai calda decat ar fi in mod normal la aceasta data, in special, in regiunile vestice, sud-vestice si de sud. in nord-vestul, nordul si centrul tarii, iar in primele ore si in vest, innorarile vor persista si, pe arii restranse, vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie.

Luni

In tara


La munte, vor fi si ninsori si lapovita, favorizand, dar numai izolat, formarea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, mai ales pe creste, dar temporar si la cote mai reduse si in nord-vest, centru si sud-estul extrem al teritoriului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 2...3 grade in estul Transilvaniei, pana la 13...15 grade in sudul Banatului, Oltenia si in nord-vestul Munteniei. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 5 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, indeosebi in sud-estul si sudul tarii, local va fi ceata.

La Bucuresti


Vremea va fi cu mult mai calda decat in mod normal, la aceasta perioada. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin, dar in orele diminetilor vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10...12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Marti

In tara


Vremea va fi deosebit de calda, in cursul zilei, cand vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in zona de munte si in special pe creste, unde va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade. in nord-vestul, nordul si centrul tarii, vor fi innorari si precipitatii slabe, dar pe arii restranse in prima parte a intervalului si doar izolat in cursul noptii, sub forma de ploaie, iar la munte si lapovita si ninsoare. Trecator, in depresiuni, vor fi conditii de polei. Temperaturile minime se vor incadra intre -7 si 3 grade. Dimineata, se va semnala ceata, mai ales in sud-est.
29 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.