Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ce urmeaza dupa zilele geroase. Prognoza meteo pentru weekend

Ce urmeaza dupa zilele geroase. Prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii anunta un weekend frumos, cu vreme calda, temperatura prognozata urmand sa ajunga la 12 grade, ceea ce inseamna cu 5-6 grade mai mult decat normalul perioadei.

Vineri

Valorile termice diurne vor continua sa creasca usor in vest, nord-vest si partial in centru, in timp ce in restul teritoriului vremea se va mentine local geroasa noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 9 grade, cu cele mai ridicate valori in zona de deal din Banat si Crisana, iar cele minime vor avea valori de la -17...-15 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la 1-3 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu innorari in extremitatea de est si sud-est, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe litoral. in zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata.

Sambata 

Regimul termic diurn va fi usor mai ridicat in vest, nord-vest, centru, precum si in zonele de deal si munte, in timp ce in restul teritoriului va fi apropiat de normal. Noaptea si dimineata vremea va fi geroasa in depresiuni si izolat in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 10 grade, iar cele minime intre -14 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 2 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu innorari in estul si sud-estul tarii, dar probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare in sudul Banatului. In zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata.
26 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.