Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine rece. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se va mentine rece. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se va mentine rece in zonele joase din jumatatea de sud-est a tarii, unde dimineata si noaptea vor fi local geroase, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor continua sa creasca, astfel ca cele diurne se vor situa cu mult peste normalul datei, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 7 grade, mai ridicate in regiunile vestice, unde la deal vor fi pana la 10 grade; minimele termice vor fi cuprinse intre -18 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 1...2 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari ziua in extremitatea de est si sud-est, iar noaptea si in vest, centru si nord. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in zona montana inalta. Local va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura dimineata si noaptea, dar pe spatii mici persistenta si pe parcursul zilei, cu precadere in Moldova si estul Transilvaniei.

Bucuresti

Dimineata si noaptea va fi in continuare o vreme rece, insa temperaturile diurne, in crestere fata de zilele precedente, se vor situa peste normalul perioadei. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla slab, iar in a doua parte a noptii vor fi conditii de ceata. Maxima termica va fi in jurul a 4 grade, iar minima de -9...-7 grade.

La munte

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va fi in crestere.

Sambata

In tara


Valorile termice vor continua sa creasca in majoritatea zonelor, totusi dimineata si noaptea vor fi inca reci, local chiar geroase in sud, in est si in depresiunile din centru. Temperaturile maxime se vor incadra -3 grade local in Moldova si 9...10 grade in dealurile din Banat si Crisana, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 2 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu innorari mai persistente in extremitatea de est-sud-est si cu caracter temporar in regiunile vestice, nordice si centrale, dar probabilitatea pentru precipitatii va fi foarte redusa. Vantul va sufla slab si moderat. Local, dimineata si noaptea, va fi ceata.

La munte

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, iar vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor continua sa creasca.

Duminica

La munte


Cerul va avea innorari si pe arii restranse, mai ales noaptea, vor predomina ninsorile. Izolat vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Valorile de temperatura se vor situa peste cele obisnuite pentru sfarsitul lunii ianuarie.
25 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.