Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ger cumplit in noaptea de miercuri spre joi: Unde se vor inregistra minus 23 de grade

Ger cumplit in noaptea de miercuri spre joi: Unde se vor inregistra minus 23 de grade

In noaptea de miercuri spre joi se vor inregistra minus 23 de grade in estul Transilvaniei, asta dupa ce, in noaptea de marti spre miercuri temperaturile au ajuns la minus 21 de grade in Radauti. De asemenea, in Bucuresti se vor inregistra minus 10 grade in noaptea de miercuri spre joi.

Cea mai scazuta temperatura din noaptea de marti spre miercuri s-a inregistrat in Radauti, judetul Suceava, unde termometrele au aratat minus 21,3 grade Celsius.

De asemenea, spun meteorologii, si in estul Transilvaniei, in zona Joseni, s-au inregistrat minus 21 de grade Celsius.

„In ceea ce priveste zona Moldovei, temperaturi atat de scazute nu se inregistreaza foarte des, asfel ca in noaptea de miercuri spre joi nu vor mai fi valori atat de scazute. Pe de alta parte, in estul Transilvaniei temperaturile vor fi si mai scazute, si cel mai probabil, in zonele Miercurea Ciuc, Joseni sau Targu Secuiesc vor fi temperaturi de minus 23 de grade”, a declarat, Robert Manta, meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie.
24 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.