Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine rece si vor avea loc ninsori in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea se va mentine rece si vor avea loc ninsori in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru luni si marti

Cerul va avea innorari si vor fi mai ales ninsori, cu precadere in prima jumatate a zilei in Dobrogea, Muntenia, Moldova, cea mai mare parte a Transilvaniei, local in Oltenia si izolat in restul teritoriului.

Luni

In tara


Punctiform, in special in sud-estul extrem, se mai pot acumula cantitati de precipitatii de 10...15 l/mp. Vantul va avea intensificari in regiunile vestice, sudice si sud-estice, cu viteze mai mari in sudul Moldovei, jumatatea de est a Munteniei si Dobrogea, unde vor fi rafale, in general, de 65...75 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 6 grade, iar cele minime, mai scazute decat in intervalul precedent, vor fi cuprinse intre -11 si -1 grad.

La Bucuresti

Cerul va fi mai mult noros. in prima jumatate a zilei va ninge, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de 40...45 km/h, apoi conditiile de ninsoare vor fi reduse, iar vantul va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima de -4...-3 grade.

Marti

In tara

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar va fi rece dimineata si noaptea, chiar geroasa spre sfarsitul intervalului in cea mai mare parte a Transilvaniei, Moldovei si izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 4 grade, iar cele minime se vor situa intre -14 si -4 grade, mai scazute, spre -20 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si sudul tarii, unde cu totul izolat va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Moldovei, estul Munteniei si Dobrogea. Pe arii restranse va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea.
22 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.