Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo de la ANM pentru sfarsitul saptamanii: Maximele ajung pana la 10 grade Celsius. Zonele unde vor mai fi ninsori si viscol

Prognoza meteo de la ANM pentru sfarsitul saptamanii: Maximele ajung pana la 10 grade Celsius. Zonele unde vor mai fi ninsori si viscol

In vestul, nordul si centrul tarii, vineri, innorarile vor persista si vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ploaie - ziua si predominant ninsori noaptea. La munte va ninge. In restul teritoriului, cerul va fi variabil cu innorari si precipitatii slabe, insa pe arii mai restranse, indeosebi sub forma de ploaie. Vor fi conditii de polei.

Vineri

In tara


In vestul, nordul si centrul tarii, innorarile vor persista si vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ploaie - ziua si predominant ninsori noaptea. La munte va ninge. in restul teritoriului, cerul va fi variabil cu innorari si precipitatii slabe, insa pe arii mai restranse, indeosebi sub forma de ploaie. Vor fi conditii de polei. Punctiform, in Banat si in Transilvania si local in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, cantitatile de apa vor fi mai insemnate (10-15 l/mp, iar izolat la altitudini mari - peste 20 l/mp). Vantul va continua sa prezinte intensificari la munte, in special pe creste, cu viteze mai mari in zona Muntilor Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, unde temporar va viscoli ninsoarea, iar in celelalte regiuni va sufla slab si moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori usor peste mediile multianuale specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime intre -6 si 3 grade. Pe spatii mici, din sudul tarii, este posibil sa se formeze ceata, la sfarsitul intervalului.

Bucuresti

Cerul va fi variabil in cursul zilei, iar noaptea se va innora. Conditiile de precipitatii vor fi reduse, dar este posibil sa se formeze ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de -3...-2 grade.

La munte

Cerul se va innora treptat in toate masivele si va ninge pe arii relativ extinse. Local in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali, cantitatile de apa vor fi de 10-15 l/m si izolat la altitudini mari - peste 20 l/mp. Vantul va continua sa prezinte intensificari, in special pe creste, cu viteze mai mari in zona Muntilor Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, unde temporar va viscoli ninsoarea. Valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta.

Sambata

In tara


Valorile termice, in special, cele diurne, se vor mentine usor mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii in sud, centru si est si izolat in rest. Acestea vor fi predominant sub forma de ploaie si lapovita - ziua, iar noaptea, mai ales lapovita si ninsoare. Izolat se va produce polei. La munte si in regiunile nordice, va ninge. Vantul va prezenta  unele intensificari in zona montana inalta, unde trecator va spulbera zapada si in delta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime intre -9 si 0 grade, usor mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei. Vor fi conditii de ceata.

La munte

Cerul va fi mai mult noros si va ninge local in Carpatii Meridionali si Orientali si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele mai inalte, unde trecator va spulbera zapada. Valorile de temperatura se vor mentine apropiate de cele din intervalul precedent.

Duminica

La munte


Cerul va fi noros si va ninge, ziua in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali apoi si in rest. Vantul va prezenta intensificari mai ales in a doua parte a zilei si noaptea. Valorile termice vor marca o scadere usoara, in special in masivele vestice.
19 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.