Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se raceste. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va intra intr-un proces de racire cu precadere in regiunile extracarpatice, unde valorile termice vor deveni apropiate de cele normale la aceasta data. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 0 grade in Moldova si 9 grade in Banat si Crisana, iar cele minime se vor situa intre -8 grade in estul Transilvaniei si 3 grade in Banat, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Cerul va fi mai mult noros si temporar vor cadea precipitatii slabe. in sudul tarii acestea vor fi pe arii extinse, predominant sub forma de ploaie, in cursul zilei, iar noaptea si sub forma de lapovita si ninsoare. La munte si local in Moldova vor predomina ninsorile, in Transilvania vor fi precipitatii mixte, iar in regiunile vestice vor fi ploi si lapovite, indeosebi noaptea. Vor fi conditii de polei. Vantul se va intensifica treptat in sudul si sud-estul teritoriului si va sufla in general moderat in celelalte zone.

Bucuresti

Vremea se va raci astfel incat valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar in cursul noptii vor fi posibile precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari temporare. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 0 grade.

La munte

Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii mai ales sub forma de ninsoare, local in masivele sudice si estice si doar izolat in rest. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari. Valorile termice vor scadea fata de intervalul anterior.

Sambata

In tara


Vremea se va raci in toata tara. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si -2 grade. Cerul va fi mai mult noros, exceptand nord-vestul si partial centrul teritoriului unde noaptea va deveni variabil. Se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare local in Oltenia si Moldova si pe arii restranse in Muntenia si Transilvania si mai ales sub forma de lapovita si ninsoare local in Dobrogea, Banat si Crisana. La munte vor fi numai ninsori. Vantul va avea intensificari temporare in sudul, sud-estul si pe arii restranse in centrul si nord-vestul tarii, cu viteze la rafala in general de 45...55 km/h, mai mari pe litoral si pe Clisura Dunarii unde vor atinge 60...70 km/h.

La munte

Vremea va deveni rece. Cerul va fi mai mult noros si local va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in masivele sud-vestice, unde trecator va spulbera zapada.

Duminica

La munte


Vremea va continua sa se raceasca, devenind geroasa noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua cand cu totul izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in masivele sud-vestice.
12 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.