Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru joi si vineri. La inceputul week-endului, vremea se raceste in toata tara

Prognoza meteo pentru joi si vineri. La inceputul week-endului, vremea se raceste in toata tara

Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice celei de a doua decade a lunii ianuarie, potrivit ANM.

Joi

In tara


Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice celei de a doua decade a lunii ianuarie; maximele se vor incadra intre 2 si 9 grade, iar minimele intre -3 si 5 grade, cu cele mai scazute valori in depresiuni. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala mai ales ploi in regiunile sudice si pe arii restranse in restul teritoriului. La munte local vor fi precipitatii mixte in prima parte a zilei, cand vor fi conditii de polei, apoi mai ales ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sud-estul, estul tarii si in zona montana.

La Bucuresti

Vremea se va mentine inchisa, iar valorile termice se vor situa in continuare peste cele normale in aceasta perioada din an. Trecator va ploua slab, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de 2...3 grade.

Vineri

In tara


Valorile termice vor scadea usor in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros si local vor fi precipitatii slabe, mai ales in regiunile sudice, predominant sub forma de ploaie in prima parte a zilei, apoi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vor fi conditii de polei. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales noaptea in sud, in sud-est si in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, cu cele mai scazute valori in depresiunile Carpatilor Orientali.
11 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.