Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile. Cum va fi vremea pe 10 si 11 ianuarie

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile. Cum va fi vremea pe 10 si 11 ianuarie

Dupa mai multe zile cu aspect de primavara, iata ca iarna incepe sa dea semne de revenire, iar temperaturile tind catre valori normale pentru aceasta perioada, chiar daca in unele zonele tarii vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit.

Miercuri

Vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, in vestul, nord-vestul si centrul tarii, dar si in extremitatea de sud-es, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 12 grade Celsius, iar cele minime intre -2 si 7 grade Celsius, mai scazute in estul Transilvaniei.

Cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi slabe, dar si burnita, local, in sud si in est si pe arii restranse in centru. in zonele de munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar trecator, in special in partea a doua a intervalului si in zonele de deal.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte, dar temporar si la cote mai reduse, si in sud si est. Vor fi conditii de ceata, in special in aceasta dimineata, in zonele joase din vestul teritoriului.

Joi

Vremea va fi inchisa in sudul si in estul tarii, unde local vor cadea precipitatii, slabe, predominant sub forma de ploaie. in restul teritoriului, vor fi innorari trecatoare si precipitatii izolate.

Doar la munte si, izolat, in zonele de deal, precipitatiile se transforma in lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in regiunile sudice si in zona montana inalta. Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade Celsius, iar cele minime intre -3 si 6 grade Celsius.
10 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.