Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa, dar mai calda decat ar fi normal pentru inceputul lunii ianuarie. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vreme inchisa, dar mai calda decat ar fi normal pentru inceputul lunii ianuarie. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Valorile termice, in special cele din cursul zilei, se vor mentine mai ridicate decat ar fi normal pentru inceputul lunii ianuarie, informeaza ANM.

Joi

In tara


Cerul va fi temporar noros; in prima parte a zilei vor mai fi ninsori slabe local in zonele montane, precipitatii mixte pe arii restranse in Maramures, estul Transilvaniei si dealurile subcarpatice din Moldova, in timp ce in sudul tarii vor fi posibile ploi slabe, izolate. in cursul noptii precipitatii locale (predominant sub forma de ninsoare la munte si ploi in zonele mai joase de relief) se vor semnala in regiunile nord-vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si temporar in vest si in sud-vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 11 grade, iar cele minime in general intre -4 si 4 grade. Izolat si trecator va fi ceata.

La Bucuresti

Valorile termice, in special cele diurne, se vor mentine peste cele obisnuite in aceasta perioada din an. Cerul va avea innorari pe parcursul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse, apoi se va degaja. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca, unde se va forma ceata.

Vineri

In tara


Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice perioadei din an; temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade. in vestul si nordul tarii, innorarile vor fi mai persistente, iar precipitatiile se vor semnala pe arii mai extinse in special in prima parte a zilei; vor fi ploi in Banat si Crisana, predominant ploi in Maramures si nordul Transilvaniei, iar la munte ninsori, dar si precipitatii mixte ce pot favoriza depunerea de polei. in celelalte regiuni cerul va avea doar innorari temporare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. Dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata.
4 ianuarie 2018
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.