Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, in special dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

Joi

In tara

Vor fi innorari in vest, centru si nord, unde mai ales spre seara si noaptea va ninge, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar precipitatiile se vor semnala numai cu totul izolat. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta, unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 4 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, indeosebi dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -7...-5 grade.

Vineri

In tara


Vremea va deveni normala termic in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi noros in vest, centru si nord, unde se vor semnala precipitatii pe arii mai extinse seara si noaptea, iar in rest innorarile vor fi temporare si precipitatiile izolate. Acestea vor fi sub forma de ninsoare la munte, mixte in regiunile vestice si predominant ninsori in celelalte zone. Pe spatii mici vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, iar pe crestele montane va sufla tare viscolind sau spulberand zapada. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 7 grade, iar cele minime intre -8 si 1 grad. Dimineata si noaptea pe arii restranse vor fi conditii de ceata.
21 decembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.