Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea de Craciun 2017. Ninsori si temperaturi scazute

Cum va fi vremea de Craciun 2017. Ninsori si temperaturi scazute

Cum va fi vremea de Craciun 2017. Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a oferit cele mai noi informatii legate de prognoza meteo din perioada sarbatorilor. in general, se vor inregistra temperaturi scazute si ninsori.

„Va ninge moderat cantitativ. Pana maine, la ora 18.00, este o atentionare de ninsoare. Temeratura va fi una mai coborata decat inregistreaza statiile meteoroloice. Regimul de temperaturi scade, ne apropiem de ceea ce ar fi normal. Cel mult minime de -9 Celsius, pana la 0 grade Celsius. Daca la acest moment ar fi normal sa avem -9 grade Celsius, de marti (19 decembrie)  vom avea -10 grade Celsius. in Muntenia, in Dobrogea si in cea mai mare parte a Transilvaniei, vor fi valorile cele mai coborate de temeraturi.

Probabilitatea de a avea precipitatii mixte in ajunul sarbatorilor de iarna in Bucuresti este una in crestere. Pentru ca avem in continuare cer mai mult noros, nu avem temperaturi atat de scazute. De abia de marti vor fi in scadere. Precipitatii nesemnificative, dar regimul de temperaturi este in scadere”, a precizat Elena Mateescu, director ANM.

Pe 25 decembrie, va fi „mai rece decat in mod obisnuit. Ne asteptam la valori de cel mult 2-3 grade. in zona litoralului, chiar mai coborate si apropiate de norme in partea de vest a tarii. Va fi frig, dar e o zi de iarna aproape de normal”, a mai precizat directorul ANM.
19 decembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.