Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile se vor mentine mai ridicate decat cele normale. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Temperaturile se vor mentine mai ridicate decat cele normale. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta in regiunile sudice si sud-estice, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii decembrie, informeaza ANM.

Joi

In tara


In cursul zilei, vor fi innorari in vestul si nord-vestul tarii, unde pe arii restranse va ploua slab. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in prima parte a intervalului, cand doar izolat vor fi ploi slabe in sud-est. Spre seara si noaptea, aria ploilor se va extinde si acestea vor cuprinse toata partea de vest, nord-vest si nord a tarii, iar in centru se vor semnala la nivel local. in Crisana, Maramures, Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, cantitatile de apa vor depasi pe spatii mici 10...15 l/mp. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari temporare la munte, cu vitezele mai mari pe creste, in special ale Carpatilor Orientali, unde rafalele vor depasi 70 km/h, viscolind si spulberand zapada. Unele intensificari ale vantului vor fi si in regiunile vestice si nord-vestice, in a doua parte a intervalului, iar in rest, vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in estul Transilvaniei si 13 grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 8 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, izolat va fi ceata.

La Bucuresti

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei. Vantul va sufla moderat in prima parte a intervalului, apoi va deveni in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade. in a doua parte a noptii se va forma ceata.

Vineri

In tara

Vremea se va incalzi si va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. in regiunile vestice si nord-vestice, cerul va fi mai mult noros, va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi, cu precadere in Crisana, Maramures, zona Muntilor Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, local 15...20 l/mp si pe spatii mici 30 l/mp. innorari temporare si ploi locale vor fi si in sud-vest, centru si nord-est, iar in rest, cerul va fi variabil. in zona montana, mai ales la altitudini mari, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari in regiunile vestice si nord-vestice si temporar in cele centrale si estice, iar la munte, indeosebi pe creste, va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -1 si 9 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.
14 decembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.