Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 25 august 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru 12, 13 si 14 decembrie: Vremea se va schimba dramatic. Un val de aer tropical loveste Romania

Prognoza meteo pentru 12, 13 si 14 decembrie: Vremea se va schimba dramatic. Un val de aer tropical loveste Romania

Vremea va intra intr-un proces de incalzire accentuata, urmand sa devina deosebit de calda pentru a doua decada a lunii decembrie in toate regiunile tarii. Vantul va sufla in general slab pana la moderat in majoritatea regiunilor tarii, cu unele intensificari in zonele montane, la altitudini mari. In partea de sud-vest a teritoriului, temporar, pe arii extinse, dimineata si noaptea va fi ceata.

Astazi -4/15


Vremea va fi  inchisa in regiunile intracarpatice, unde mai ales in prima parte a zilei, local se vor semnala precipitatii mixte, in general slabe cantitativ. Vantul va fi slab.

Miercuri -4/13

Aria ploilor din vest se va extinde spre centru si nord, insa precipitatiile vor fi slabe cantitativ. Vantul va sufla slab in majoritatea zonelor tarii, cel mult slab pana la moderat in sud-est.

Joi-3/13

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in jumatatea sudica a tarii. In interiorul arcului carpatic, seara si noaptea, cerul va fi mai mult acoperit si va ploua.
12 decembrie 2017
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F