Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi inchisa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi inchisa. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Innorarile vor fi mai persistente la munte, unde local va ninge slab, dar si in Maramures si in nordul si estul Transilvaniei unde vor fi precipitatii mixte. in restul tarii cerul va fi temporar noros, iar precipitatiile, predominant ploi, se vor semnala izolat, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


In primele ore ale zilei vor mai fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde pe creste rafalele vor depasi 70...80 km/h, iar zapada va fi spulberata, dar local si temporar si in celelalte zone, cu viteze in general de 50...55 km/h. Temperatura aerului, in crestere usoara, va avea valori maxime intre 1 si 9 grade si minime intre -3 si 4 grade.

La Bucuresti

Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului va fi usor mai ridicata decat in intervalul precedent, cu o maxima de 7...8 grade si o minima de 0...1 grad.

Joi

In tara

In nordul, centrul si estul tarii vor mai fi innorari, mai ales in cursul zilei, dar numai izolat vor fi precipitatii slabe, fulguieli in Carpatii Orientali si precipitatii mixte in Maramures, estul Transilvaniei si nordul Moldovei. in restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari pe crestele montane, spulberand zapada. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -11...-10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 4...5 grade pe litoral. Pe arii restranse va fi ceata, in special noaptea.
6 decembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.