Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru marti si miercuri: temperaturi in crestere usoara

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: temperaturi in crestere usoara

Vremea va fi in general inchisa, cu ploi, in cursul zilei de marti, in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in sud-vest si sud si pe arii din ce in ce mai restranse, in restul teritoriului, informeaza ANM.

Marti

In tara


Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 8 grade, iar cele minime, in general, intre -7 si 0 grade. in regiunile intracarpatice si la munte vor fi innorari, iar local si temporar va mai ninge; exceptie vor face zonele joase din Banat, Crisana, Maramures si nord-vestul Transilvaniei unde in cursul noptii treptat se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ploaie, favorizand pe arii restranse depunerile de polei. in restul teritoriului cerul va fi temporar noros si vor fi precipitatii slabe, predominant ninsori pe spatii mici in Moldova si doar izolat, mixte posibil in celelalte zone. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest, in nord-est si pe litoral, precum si la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zapada. in zonele joase vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.

Miercuri

In tara


Valorile termice, in crestere usoara fata de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si va avea innorari temporare in rest. Se vor semnala precipitatii slabe, local sub forma de ninsoare la munte si mixte in Maramures, pe spatii restranse in Crisana, Transilvania si Moldova, unde in primele ore ale intervalului vor favoriza depunerile de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte, unde va spulbera zapada, dar local si temporar, ziua si in regiunile sudice si sud-estice. Noaptea in zonele joase izolat se va semnala ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 9 grade, iar minimele intre -4 si 3 grade.
5 decembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.