Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece in cea mai mare parte a tarii. Minimele ajung si la -10 grade. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vreme rece in cea mai mare parte a tarii. Minimele ajung si la -10 grade. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi rece dimineata si mai ales noaptea, in cea mai mare parte a tarii.

Luni

In tara

Vremea va fi rece dimineata si mai ales noaptea, in cea mai mare parte a tarii. in regiunile intracarpatice vor fi innorari si local va ninge, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat, in special in partea a doua a intervalului, se vor semnala ninsori slabe. Vantul va sufla in general moderat in regiunile sudice si va avea intensificari temporare la munte, cu viteze mai mari pe creste, de pana la 60...70 km/h, spulberand zapada. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 grade, izolat, in nord-vest si 8 grade pe litoral, iar cele minime intre -6 si 2 grade, usor mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea in zonele joase vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima, in scadere fata de intervalul anterior, va fi de -4...-3 grade.

Marti

In tara


Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 grade in estul Transilvaniei si 0 grade pe litoral. in regiunile intracarpatice vor fi innorari si local precipitatii mixte ce vor favoriza pe spatii restranse depuneri de polei in Banat si Crisana si predominant ninsori in Transilvania si Maramures. La munte va ninge. in restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat se vor semnala precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest, in nord-est si pe litoral, precum si la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zapada. in zonele joase vor fi conditii de ceata.
4 decembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.