Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi temporar noros. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Cerul va fi temporar noros. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, ziua izolat in Moldova, iar noaptea in Banat si local in Crisana, Oltenia si sud-vestul Transilvaniei, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


In Carpatii Occidentali si in jumatatea de vest a Carpatilor Meridionali, pe parcursul noptii, vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare si izolat conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in a doua parte a intervalului la munte, unde la rafala, in special in masivele sudice si la altitudini mari, se vor depasi viteze de 80...85 km/h, iar zapada va fi spulberata sau viscolita si in Banat, unde local rafalele vor fi, cu precadere in sud, de peste 50...55 km/h. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfarsitul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse intre 0 si 9 grade si minime intre -12 grade in estul Transilvaniei si 6 grade in nordul litoralului si in zona deluroasa a Banatului. Dimineata si noaptea in zonele joase de relief, local, va fi ceata.

La Bucuresti

Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -2 grade. indeosebi spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Joi

In tara


Vremea va fi in general inchisa, iar aria precipitatiilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a tarii. in zona montana precipitatiile vor fi mixte si izolat vor fi conditii de polei, iar in zonele mai joase de relief va ploua. in sud-vestul tarii, in Subcarpatii Getici si la munte, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, local cu intensificari pe parcursul zilei si la inceputul noptii, mai ales la munte, unde la altitudini mari va sufla tare. Valorile termice vor marca o crestere usoara, mai ales pe parcursul noptii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 grade in estul Transilvaniei si 15 grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse, in general intre 2 si 10 grade. Dimineata, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata.
28 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.