Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci fata de zilele precedente. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea se va raci fata de zilele precedente. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi inchisa se va raci fata de zilele precedente, indeosebi in jumatatea de nord-vest a teritoriului, informeaza ANM.

Luni

In tara


Temporar vor fi precipitatii in sudul, centrul si estul tarii, iar la inceputul zilei izolat si in rest. Cantitatile de apa vor fi insemnate, iar in Muntenia, estul Olteniei si sudul Moldovei, precum si in zona de munte aferenta, vor depasi 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp. in regiunile sudice si sud-estice vor predomina ploile, in Moldova, Maramures si in zona de deal din Crisana si Banat se vor semnala precipitatii mixte, iar in Transilvania, ziua vor fi ploi si lapovita, iar noaptea mai ales ninsori. La munte va ninge, cu precadere in Carpatii Meridionali si Orientali se va depune strat de zapada, local consistent si indeosebi in zona inalta, vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala de 55...70 km/h, trecator spulberand zapada. Intensificari ale vantului vor fi si in restul zonelor, dar in special in jumatatea de est a Munteniei unde rafalele vor atinge 55...65 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in zona deluroasa din Crisana si in nordul Moldovei si 12...13 grade in Dobrogea, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 6 grade, mai ridicate pe litoral, pana in jurul valorii de 10 grade.

La Bucuresti

Vremea va fi inchisa, temporar va ploua, mai ales spre seara si in cursul noptii, iar cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul se va intensifica indeosebi in a doua parte a intervalului, cand vor fi rafale in jurul a 50 km/h. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 2...4 grade.

Marti

In tara


In sudul, centrul si estul tarii vremea va fi inchisa si mai ales in prima parte a intervalului temporar se vor semnala precipitatii. Cantitatile de apa vor mai depasi pe arii restranse 15...20 l/mp, iar in zona Carpatilor de Curbura, izolat 30 l/mp. In regiunile sudice si sud-estice vor predomina ploile, in Moldova se vor semnala precipitatii mixte, iar in Transilvania vor fi mai ales ninsori. In Carpatii Meridionali si Orientali, va continua sa ninga, local insemnat cantitativ si cu precadere in zona inalta, vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala de 55...70 km/h, trecator spulberand zapada. Intensificari ale vantului vor fi in cursul zilei si in sud-estul teritoriului, unde rafalele vor mai depasi pe arii restranse 50...55 km/h. in regiunile vestice, iar noaptea si in cele sud-vestice, cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 7 grade, mai ridicate in Dobrogea pana spre 8...10 grade, iar cele minime, in general, intre -5 si 3 grade. in zonele joase de relief, mai ales noaptea, izolat se va semnala ceata.
27 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.