Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea inchisa in week-end. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Vremea inchisa in week-end. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

In sudul si in estul tarii, vremea va fi in general inchisa. Local, va fi ceata si izolat, burnita, informeaza ANM.

Sambata

In tara


In restul teritoriului, cerul va fi temporar noros; ceata, va fi prezenta, in zonele joase de relief, cu precadere, in orele diminetilor, iar in regiunile vestice si de nord-vest, pe arii restranse, va ploua slab, in cursul noptii, timp in care, in zona Carpatilor Occidentali, trecator, vor fi posibile si fulguieli.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in vestul tarii, in extremitatea sa de rasarit si la munte, in special pe creste. Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele normale la aceasta data, in interiorul arcului carpatic, vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar minimele se vor incadra intre -3 si 7 grade, usor mai mici in depresiunile din estul Transilvaniei, dar si mai mari, pe litoral.

La Bucuresti

Vremea va fi in general inchisa. Mai ales dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata si trecator, burnita. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima in jurul a 4 grade.  

Duminica
 
In tara
 

Innorarile vor cuprinde, treptat, toate regiunile; in cele vestice, nordice si centrale se vor accentua si va ploua, pe arii din ce in ce mai extinse, incepand din a doua parte a zilei, dar numai izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. in restul teritoriului, indeosebi dimineata, va mai fi ceata, asociata trecator cu burnita, iar ploi slabe, insa pe spatii mici, vor fi spre sfarsitul intervalului.
 
La munte, mai intai in zona inalta, apoi si la altitudini mai mici, iar noaptea si in nord-vestul si nordul tarii, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in interiorul arcului carpatic si in extremitatea de sud-est. Valorile termice vor fi, in general, peste cele climatologic specifice perioadei, desi in vest si nord-vest, temperatura aerului va marca o scadere. Maximele se vor incadra intre 7 si 14 grade, iar minimele intre 1 si 8 grade, usor mai coborate in Dealurile de Vest si in depresiuni, dar si mai ridicate pe litoral.
24 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.