Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii. Zonele unde temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal

Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii. Zonele unde temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal

Vremea se va mentine calda in sudul si sud-estul tarii, vineri, dar in restul teritoriului se va raci usor fata de ziua precedenta, informeaza ANM.

Vineri

In tara


In zonele de deal si de munte cerul va fi variabil. in restul teritoriului, dar mai ales in regiunile extracarpatice, va fi nebulozitate joasa, cu precadere dimineata si noaptea ceata si pe arii restranse burnita sau ploaie slaba. Valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data in vest, nord-vest si partial in centru si in jurul acestora in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in Moldova si 14 grade in Banat, iar cele minime intre -3 grade in estul Transilvaniei si 9 grade in sudul litoralului. Vantul va sufla slab si moderat.

Bucuresti

Vremea va fi in general inchisa si mai ales dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 3...5 grade

La munte

Cerul va fi variabil, iar pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ fata de ziua precedenta.

Sambata

In tara


In sudul si in estul tarii vremea va fi in general inchisa si local va fi ceata, asociata izolat cu burnita. in restul teritoriului cerul va fi temporar noros si pe arii restranse la munte vor fi precipitatii mixte, iar in zonele joase de relief dimineata ceata, iar noaptea ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Banat, sudul Crisanei, Moldova, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime, in vestul, nordul si centrul tarii mai ridicate decat cele normale la aceasta data, vor fi cuprinse intre 5 si 14 grade, iar cele minime vor avea valori intre -3 si 7 grade.

La munte

Cerul va fi variabil, cu innorari si izolat precipitatii slabe mixte, in special in masivele nord-vestice, in partea a doua a intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va creste usor.

Duminica

La munte


Cerul se va innora dinspre masivele nord-vestice, iar aria precipitatiilor se va extinde astfel incat vor cuprinde toate zonele montane. Acestea vor fi sub forma de ploaie, lapovita , dar mai ales ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior.
23 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.