Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci brusc. Care sunt cele mai afectate zone

Vremea se va raci brusc. Care sunt cele mai afectate zone

De marti, temperaturile incep sa bata in retragere, iar cea mai evidenta racire va fi in nordul Moldovei, unde, pe alocuri termometrele vor indica pana la 5..6 grade. in schimb, in Lunca Dunarii se vor mai atinge 18 grade dupa-amiaza. Ploile vor fi mai frecvente in vest, sud-vest si centru, dar norii vor acoperi treptat toata tara. Vantul va fi alert in est si sud-est, precum si in vestul extrem.

De miercuri, ploile slabe vor prefera regiunile sudice si partial cele centrale.

Vremea inchisa va face ca temperaturile sa ramana modeste peste tot, cu maxime in general sub 13 grade. Exceptie va face ziua joi, atunci cand soarele va mai aparea dincolo de munti, motiv pentru care in vest se vor mai atinge 15 grade Celsius. in zonele joase din nord-vest si centru, noaptea va fi ceata.

Dupa un inceput de saptamana cu temperaturi ridicate, vremea se va raci brusc si in Bucuresti. De miercuri, nu se vor mai depasi 9..10 grade, iar soarele va lipsi din zona Capitalei. in a doua parte a saptamanii vor creste si sansele de burnita, iar vantul va avea usoare intensificari.

Se mai raceste vremea si la munte, insa cativa fulgi de zapada vor aparea doar la altitudini mari in masivele estice. in rest, vor fi ploi slabe din loc in loc. Atmosfera mohorata va fi persistenta in masivele sudice si sud-vestice, in timp ce in rest, norii se vor mai rari, in special la mijlocul saptamanii.
14 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.