Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru marti si miercuri. Temperaturi mai scazute fata de intervalul anterior

Prognoza meteo pentru marti si miercuri. Temperaturi mai scazute fata de intervalul anterior

Temperatura aerului va fi in scadere fata de intervalul anterior, mai accentuat nord-estul tarii, insa cu toate acestea valorile termice vor fi apropiate de cele normale, chiar peste acestea in partea de sud a teritoriului, informeaza ANM.

Marti

In tara


Maximele se vor incadra intre 5...6 grade in nordul Moldovei si 17...18 grade in Lunca Dunarii, iar minimele vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade. Cerul se va acoperi treptat si in regiunile sud-estice, astfel ca vremea va fi predominant inchisa. Temporar vor fi ploi slabe sau burnita, local in vest, sud-vest si centru si izolat in rest. in Carpatii Orientali, mai ales la altitudini mari, pe arii restranse vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. in special pe parcursul zilei, vantul va sufla in general moderat in estul, sud-estul, dar trecator si in vestul extrem al tarii. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, in zonele joase va fi ceata.

La Bucuresti

Desi temperatura aerului va fi in scadere fata de intervalul anterior, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. in prima parte a zilei cerul va fi variabil, dar se va semnala ceata, apoi innorarile se vor accentua, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 13...15 grade, iar cea minima de 6...7 grade.

Miercuri

In tara


Vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale in cea mai mare parte a tarii. Pe arii restranse in sud-vestul teritoriului si cu totul izolat in sud si centru vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla in general slab, exceptand regiunile din sud si sud-est, unde va sufla moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade.
14 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.