Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer noros si ploi la sfarsit de saptamana. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Cer noros si ploi la sfarsit de saptamana. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

In regiunile din nord-vest si centru innorarile vor fi persistente, in timp ce in restul tarii cerul va fi temporar noros, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Va ploua in Maramures si local in Transilvania, iar in celelalte zone ploi sau burnita vor fi pe arii restranse, mai ales in prima parte a zilei. in nordul Carpatilor Orientali, iar ziua si la altitudini mari in Carpatii Meridionali precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta din nordul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 16 grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade. Local si temporar se va semnala ceata.

Bucuresti

Cerul va avea innorari temporare, mai persistente in prima parte a zilei cand vor mai fi posibile ploi slabe, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

La munte

Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ restranse va ploua, mai ales in prima parte a zilei. in nordul Carpatilor Orientali, iar ziua si la altitudini mari in Carpatii Meridionali precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta din nordul tarii. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior.

Sambata

In tara


Valorile termice vor fi in crestere usoara in toata tara si se vor situa peste cele normale pentru a doua decada a lunii noiembrie, cu maxime intre 8 si 16 grade si minime intre -2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 10 grade pe litoral. Cerul va avea innorari temporare si va ploua in cursul zilei local in regiunile nord-vestice, iar noaptea pe arii restranse in cele de sud-vest. in restul teritoriului ploi slabe sau burnita vor fi posibile cu totul izolat. in zona montana, la peste 1800 m altitudine, in special in nordul Carpatilor Orientali, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, cu viteze mai mari pe creste. Pe spatii mici se va semnala ceata, cu precadere dimineata si noaptea.

La munte


Cerul va avea innorari temporare si va ploua local in cursul zilei in nordul Carpatilor Orientali si in Muntii Apuseni, iar noaptea pe arii restranse in Muntii Banatului. in restul zonei montane ploile vor fi posibile cu totul izolat. La altitudini de peste 1800 m, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales pe creste. Valorile termice vor fi in crestere usoara.

Duminica

La munte


Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va avea innorari si va ploua local indeosebi in Carpatii Occidentali si Meridionali. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitatii sub forma de lapovita si trecator, ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales pe creste.
9 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.