Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi inchisa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea va fi inchisa. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Temporar va ploua in Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Moldova si local in celelalte regiuni, informeaza ANM.

Joi

In tara


Temporar va ploua in Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Moldova si local in celelalte regiuni, iar la munte, la altitudini in general de peste 1700 m, pe arii restranse, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp, pe arii restranse in sud-estul tarii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 14 grade in Dobrogea, iar cele minime se vor situa intre 3 si 10 grade. Noaptea, in sud-estul tarii, izolat, vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti

Cerul va noros si temporar va ploua, indeosebi pe parcursul zilei. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 7...8 grade.

Vineri

In tara


In regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua slab. in restul teritoriului innorarile vor fi temporare si ploile pe arii restranse, in special in sud-est. La munte, izolat, vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in a doua parte a noptii in nordul Carpatilor Orientali. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. in a doua parte a noptii, pe spatii mici, se va semnala ceata indeosebi in zonele joase de relief din sud si sud-est.
9 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.