Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi si vreme urata in toata tara. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Ploi si vreme urata in toata tara. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Innorarile vor cuprinde treptat si regiunile nord-vestice si centrale, astfel incat vremea va fi predominant inchisa in toata tara, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


Indeosebi spre seara si noaptea, va ploua in Banat, Oltenia, local in Crisana si Muntenia si pe arii mai restranse in restul teritoriului, unde trecator se mai poate semnala si burnita. La munte, in general la peste 1700 m, in special in jumatatea vestica a Carpatilor Meridionali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. in zonele montane si submontane din sud-vestul teritoriului, pe spatii mici cantitatile de apa vor atinge si depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar in cursul zilei si in sud-vestul teritoriului, viteze mai mari urmand a se inregistra in sudul Banatului si pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade. in primele ore ale intervalului, in zonele joase de relief va mai fi ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi inchisa. in primele ore ale intervalului vor fi conditii de ceata, iar mai ales noaptea va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat, ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 7...8 grade.

Joi

In tara


Vremea se va mentine predominant inchisa. Temporar, va ploua slab, in sudul, centrul si estul tarii si local in rest, iar la munte, la altitudin mari, in special in jumatatea de vest a Carpatilor Meridionali, vor mai fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 14 grade, iar cele minime intre 3 si 10 grade. Noaptea, in zonele joase, cu precadere din sud, pe arii restranse se va semnala ceata.
8 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.