Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Innorarile vor persista. Prognoza meteo pentru luni si marti

Innorarile vor persista. Prognoza meteo pentru luni si marti

In regiunile sudice si de rasarit, innorarile vor persista, in cea mai mare parte a timpului si, pe arii restranse, vor fi ploi slabe sau burnita, iar in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, posibil, fulguieli, informeaza ANM.

Luni

In tara

In restul teritoriului, cerul va fi variabil. Mai ales la inceputul zilei si noaptea, in zonele joase de relief din centru, sud si est, local, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in Banat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 10 si 17 grade, iar cele minime intre -2 si 10 grade.

La Bucuresti

Cerul va fi mai mult noros; dimineata si noaptea va fi ceata, iar trecator, conditii de burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 13...15 grade, iar cea minima de 6...7 grade.

Marti

In tara


In regiunile din estul, sudul si sud-vestul tarii, nebulozitatea va persista si izolat vor fi ploi slabe sau burnita. in restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in sudul Banatului si in Oltenia.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 11 si 17 grade, iar cele minime intre -1 si 10 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, in zonele joase de relief, va fi ceata.
6 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.