Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi usor, astfel incat in majoritatea regiunilor valorile termice vor fi apropiate de cele, climatologic, specifice perioadei, informeaza ANM.

Joi

In tara


In sudul si sud-estul tarii cerul va fi variabil si, mai ales in orele diminetilor, cu precadere in zonele joase de relief, pe arii restranse, va fi ceata.

In restul teritoriului vor fi innorari si, indeosebi in cursul noptii, va ploua slab local in Moldova, Maramures si izolat in Crisana, Banat si Transilvania, in timp ce pe crestele din nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in special, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 17 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

La Bucuresti

Vremea se va incalzi si va fi apropiata de normalul termic al acestei date. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima de 3...4 grade, mai scazuta la periferie spre 1 grad. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. in orele diminetilor, vor fi conditii de ceata.

Vineri

In tara


Vremea se va mentine apropiata de cea normala pentru aceasta data, cu maxime cuprinse intre 9 si 16 grade si minime intre 0 si 9 grade. Cerul va avea innorari persistente in cea mai mare parte a tarii si va ploua slab, ziua local in vest, centru, nord si nord-est si pe spatii mici in rest, iar noaptea ploile vor fi in restrangere catre regiunile extracarpatice.
 
In zona montana inalta, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vestul teritoriului, precum si la munte, viteze mai mari la rafala urmand a se inregistra pe creste.
2 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.