Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Fenomene meteo extreme in Romania. In sapte zile, vom trece de la -16 grade la 16 grade Celsius

Fenomene meteo extreme in Romania. In sapte zile, vom trece de la -16 grade la 16 grade Celsius

Fenomenele meteo extreme matura toata tara. In judetul Buzau, o vijelie cu puterea unui uragan a facut prapad. Stalpii de electricitate si un releu de telefonie, din varful muntelui, s-au prabusit, din cauza rafalelor foarte puternice, care au atins viteze inspaimantatoare: aproape 150 de kilometri la ora.

Vantul a facut pagube in 12 judete. In Fagaras, unde ninge viscolit de peste 48 de ore, salvamontistii vor da o atentionare de avalansa de gradul 3.

Nimic nu a putut sta in calea urgiei, care a avut o viteza de 148 de kilometri pe ora. Mai multi stalpi de electricitate au fost iute doborati, la fel si tiglele de pe case.

1 noiembrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.