Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi slabe cantitativ la sfarsit de saptamana. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Ploi slabe cantitativ la sfarsit de saptamana. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

In vestul, nordul si centrul tarii, cerul va fi mai mult noros si va ploua, in general slab cantitativ, cu precadere in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, informeaza ANM.

Vineri

In tara

In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar innorari si local ploi se vor semnala noaptea, cand in zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, unde vor fi rafale si de peste 70...80 km/h, dar temporar, la cote mai scazute si in regiunile sud-vestice si centrale. Temperatura aerului va fi in crestere in sud si sud-est, astfel maximele se vor incadra intre 12 si 22 de grade, cu cele mai ridicate valori in sud-vestul Olteniei, iar minimele intre 3 si 11 grade.

Bucuresti

Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat incepand de seara si mai ales in a doua parte a noptii va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima de 9...11 grade.

Sambata

In tara

Vremea se va raci fata de ziua precedenta, dar valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru sfarsitul lunii octombrie. Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, local in regiunile intracarpatice, iar in prima parte a zilei si in cele sud-estice si pe arii restranse in restul tarii. in zona montana, la inaltimi mai mari de 1500 m, treptat, noaptea vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul si sud-vestul teritoriului, precum si la munte, unde in a doua parte a intervalului, cu precadere pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, iar cele minime intre 1 si 8 grade.

La munte

Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse, temporar, vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar la altitudini de peste 1500 m, treptat noaptea vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in a doua parte a intervalului, cand pe creste va sufla tare. Temperatura aerului va fi in scadere.

Duminica

La munte

Vremea va deveni rece. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii pe arii extinse, predominant sub forma de ninsoare, mai intense pe timpul zilei. Vantul va avea intensificari in toate masivele si mai ales pe creste va sufla tare.

La munte

Cerul va fi mai mult noros si va ploua in prima parte a intervalului in masivele nordice, iar spre seara si noaptea si in restul zonei montane. La peste 1500 de metri, in cursul noptii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste, unde vor fi rafale si de peste 70...80 km/h. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
27 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.