Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploile se opresc, insa temperaturile raman scazute. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Ploile se opresc, insa temperaturile raman scazute. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar regimul termic va fi mai scazut decat cel specific acestei date, potrivit ANM.

Miercuri

In tara

Cerul va fi variabil cu innorari temporare, dar numai pe arii restranse vor fi ploi slabe, ziua in regiunile sudice si sud-vestice, iar noaptea in extremitatea nordica a teritoriului. in zona montana, izolat se vor semnala precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar in prima parte a intervalului si in sudul si sud-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si 15 grade in Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 7 grade.

La Bucuresti

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul zilei, cand doar trecator vor mai fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 6...7 grade.

Joi

In tara


Vremea se va incalzi in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea nordica a tarii precum si la munte, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, indeosebi in zona montana. Temperaturile maxime, in jurul normelor climatologic specifice acestei perioade, se vor situa intre 10 grade in Maramures si 20 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.
25 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.