Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru marti si miercuri: vremea rece pentru aceasta perioada, ploi in cea mai mare parte a tarii

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: vremea rece pentru aceasta perioada, ploi in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa, cu ploi, in cursul zilei de marti, in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in sud-vest si sud si pe arii din ce in ce mai restranse, in restul teritoriului, informeaza ANM.

Marti

In tara

Vremea va fi in general inchisa, cu ploi - in cursul zilei, in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in sud-vest si sud si pe arii din ce in ce mai restranse, in restul teritoriului. in prima parte a intervalului, in sudul Banatului, Oltenia, jumatatea de sud-vest a Munteniei si zona montana aferenta acestor regiuni, se vor mai cumula 25...30 l/mp si izolat 40...50 l/mp.

La altitudini mai mari de 1600 m, precipitatiile vor fi, trecator, si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, indeosebi in sud-estul tarii - cu viteze de pana la 55-60 km/h, precum si la munte, mai ales in zona inalta unde rafalele vor depasi 70 km/h.

Din punct de vedere termic, vremea va fi rece, pentru aceasta data, in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor avea valori de la 5...6 grade in nordul Moldovei, pana in jurul a 17 grade in Dobrogea, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti

Vremea se va mentine inchisa. Va mai ploua, mai ales in cursul zilei, cand si vantul va avea intensificari, iar in restul timpului va fi moderat. Temperatura aerului va continua sa scada, pana la valori sub cele normale la aceasta data. Maxima va fi de 12...14 grade, iar minima de 5...7 grade.

Miercuri

In tara


Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Astfel, cerul va fi variabil cu innorari temporare, dar numai pe arii restranse si ploi slabe - ziua in regiunile sud-vestice si de sud, iar noaptea cu totul izolate in cele nord-vestice si de nord. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in prima parte a intervalului in sud-estul tarii. Regimul termic, mai scazut decat cel specific datei, va fi caracterizat de maxime cuprinse intre 8...9 grade in nordul Moldovei si 15...16 grade in Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 9 grade.
24 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.