Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi in general frumoasa. Maximele ajung si la 25 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea va fi in general frumoasa. Maximele ajung si la 25 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Vremea se va mentine calda. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 20 si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre 0...2 grade, informeaza ANM.

Vineri

In tara


Cerul va fi mai mult senin, insa dimineata si in special noaptea, in zonele joase, mai ales din sudul, estul si centrul tarii, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane.

Bucuresti


Vremea se va mentine calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

La munte

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori peste cele obisnuite acestei perioade. Cerul va fi mai mult senin, insa dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe creste.

Sambata

In tara


Vremea se va mentine calda. Temperaturile maxime, in scadere usoara in regiunile din vest si nord-vest, se vor incadra intre 17 grade si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 14 grade. Cerul va fi variabil in sudul teritoriului, iar in celelalte regiuni va avea innorari temporare si, mai ales spre seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab in nord, centru si nord-est si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. in primele ore va mai fi ceata in zonele joase de relief din sud, centru si est.

La munte


Desi valorile termice diurne vor marca o scadere fata de ziua anterioara, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales spre seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari.

Duminica

La munte


Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si local va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, indeosebi la altitudini mari.
20 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.