Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii octombrie, informeaza ANM.

Joi

In tara


Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii octombrie, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra in general intre 21 si 27 de grade, iar cele minime intre 6 si 14 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Pe arii restranse dimineata si cu caracter local in a doua parte a noptii, in zonele joase de relief din centru, sud si est va fi ceata.

La Bucuresti

Va fi in continuare mult mai cald decat normal in aceasta perioada din an, cu o maxima termica in jurul a 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura minima va fi de 10...11 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca. in orele diminetii, dar cu o probabilitate mai mare noaptea va fi ceata.

Vineri

In tara


Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori peste cele obisnuite la mijlocul toamnei; maximele se vor incadra in general intre 20 si 28 de grade, iar minimele intre 5 si 15 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre 1 grad. Cerul va fi mai mult senin, insa dimineata si in special noaptea, in zonele joase din sudul, estul si centrul tarii va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane.
19 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.