Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, potrivit ANM.

Miercuri

In tara


Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19...20 de grade in estul Transilvaniei si pe litoral, pana in jurul a 27 de grade in Banat, Oltenia, Muntenia si Moldova. Minimele termice se vor incadra intre 6 si 16 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -1...1 grad, unde vor fi conditii de bruma. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase de relief, indeosebi din nord-vestul si centrul tarii va fi ceata.

La Bucuresti

Vremea va fi in continuare frumoasa si calda. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 8...10 grade. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Joi

In tara


Vremea se va mentine mult mai calda decit in mod normal. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in zona montana si in delta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18...20 de grade pe litoral si 26...27 de grade in sudul si sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa intre 6 si 14 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1 grad. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief indeosebi din centru, sud si est, pe arii restranse va fi ceata..
18 octombrie 2017
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.